Körkort Intensivutbildning

På Jönköpings Trafikskola kan du ta ditt körkort snabbare billigare och effektivare med en intensivutbildning.

Har du funderat att ta ditt körkort genom en intensivkurs?

Att öva de grundmomenten på en miljö där det finns andra trafikanter är ofta ett stressande moment för många som vill ta körkort. Den stressen som många upplever kan kan också bromsa upp inlärningen kraftig. Hos oss på Jönköpings trafikskola får du den unika möjligheten att öva grund momenten på en väldigt lugn trafikmiljö och detta gör att du snabbare lär dig hantera bilen och blir klar med grunder och därefter kommer du att behöva mindre lektioner ute i trafiken. Vi kommer att hjälpa dig med en individuell utbildningsplan. Vår målsättning är att våra kurser ska kännas trygga, säkra och roliga för elever som kör på vår körskola. Jönköpings Trafikskola är den enda körskolan som kan erbjuda en sån här unik intensivkurs.

Planera din intensivkurs för ditt körkort

Alternativ 1: 3 veckors intensiv 15 körlektioner + teoripaketet du kör en körlektion per dag och pluggar teori via elevcentralen. Teoripluggandet kan du göra hemifrån via elevcentralen.

Alternativ 2: För er som vill ta körkortet ännu snabbare så har vi 2 veckors intensivkurs 20 körlektioner + teoripaketet. Du kör 2 lektioner per dag i 2 veckor och pluggar teori via elevcentralen hemifrån utan att behöva komma till bilskolan.